Agrarische Verzekeringen

Als ondernemer in de veehouderij, de akkerbouw of in de (glas)tuinbouw weet je maar al te goed dat het ondernemerschap en risico’s nauw aan elkaar verbonden zijn. Sommige risico’s neem je graag, maar als het gaat om financiële zekerheid zijn er ook risico’s die je niet wil lopen. Juist voor die risico’s wil je een adviseur die jouw taal spreekt en kennis en ervaring heeft in het vakgebied. Onze adviseur Pieter Vertelman heeft jaren ervaring met het adviseren van ondernemers in de agrarische sector.

Tijdens een oriëntatiegesprek brengt Pieter de risico’s van je onderneming (en die van jezelf als ondernemer) uitgebreid in beeld. Sommige risico’s kun je beperken of voorkomen en soms is een verzekering noodzakelijk. We geven een eerlijk advies en onderzoeken de voorwaarden en premie van verschillende verzekeringsmaatschappijen om tot het beste advies te komen.

Wil je weten wat er voor jouw bedrijf mogelijk is op het gebied van verzekeringen? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

Pieter Vertelman

Verzekeringsadviseur

Succes verzekerd... Jouw betrouwbare adviseurs zijn natuurlijk Steengoedt.