We verzamelen het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Toch is dat soms nodig. Steengoedt behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

1. Je persoonlijke gegevens beschermen we alsof het die van onszelf zijn.
2. Je persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.
3. Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken.
4. Je persoonlijke gegevens delen we NOOIT zonder gegronde reden met andere partijen
We verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming.
Het komt wel eens voor dat we via socialmediaberichten of via emailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.
We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende twee gevallen:
1- Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.

2- Voor het registreren van een domeinnaam Jouw gegevens en domeinnaam worden opgenomen in de whois-database van de verantwoordelijke domeinnaamorganisatie. Als we dit niet delen, is de registratie van een domeinnaam niet mogelijk.
Als gebruiker van onze website en diensten heb jij enkele handige privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken. Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via later genoemde contactgegevens
Enkele van de hiervoor genoemde persoonsgegevens in combinatie met de door ons geplaatste cookies maken het voor ons mogelijk om te bekijken hoe jij onze website en diensten gebruikt en waar jouw interesses liggen. Zo kunnen we onze website beter aanpassen naar jouw smaak. De toestemming die je hebt gegeven voor het plaatsen van cookies en het tonen van advertenties zijn op elk moment weer in te trekken.