Een huis kopen en verhuren

Denk je er wel eens over na om een woning te kopen als belegging? Het investeren in vastgoed kan een verstandige keuze zijn. De huur die je ontvangt geeft je direct inkomsten en de waardestijging van vastgoed zorgt dat je vermogen groeit. Er zijn natuurlijk ook spelregels waar je rekening mee moet houden. Zo krijg je te maken met wet- en regelgeving vanuit de overheid en wil je weten hoe de belastingdienst naar verhuurd vastgoed kijkt. Het is dus belangrijk dat je een adviseur hebt die de spelregels kent én een realistische berekening maakt van alle kosten en opbrengsten.

Bij Steengoedt hebben we een ruime ervaring met het begeleiden van (startende) investeerders in vastgoed. We leggen je graag alles uit en helpen je met het vinden van de beste financiering. We werken samen met alle aanbieders en hebben goed netwerk. Je kunt er dus op rekenen dat we jouw kansen goed in beeld brengen. Dat verzekerd je van de beste oplossing. En bespaart je veel tijd en gedoe.

Een goede start van jouw plannen begint met een goed gesprek. Plan een gratis kennismakingsgesprek en kom erachter wat jouw mogelijkheden zijn.