Bedrijfsfinanciering

Om jouw ondernemersdoelen te realiseren, kun je soms behoefte hebben aan een bedrijfsfinanciering. Voor bijvoorbeeld; de aankoop van een pand, financieren van inkoop, het professionaliseren van je dienstverlening of de aanschaf van machines en materialen. Iedere ondernemer heeft weer andere behoeften en daar helpen wij graag bij. Bij Steengoedt is het mogelijk om bedrijfsfinancieringen tot tien miljoen af te sluiten.
Onze adviseurs zijn deskundig, hebben veel ervaring en omdat wij een intermediair zijn, is het eenvoudig om het aanbod van geldverstrekkers met elkaar te vergelijken en voor jou de meest passende financieringsstructuur te regelen met gunstige voorwaarden.

Wat is jouw verhaal?

Omdat iedereen anders is, hanteren wij geen standaard werkwijze. Wij gaan met alle klanten persoonlijk in gesprek om elkaar te leren kennen. En vooral om een passend aanbod te kunnen doen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. We maken graag kennis met je. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, bij jou op locatie en een gesprek via videobellen is uiteraard ook mogelijk.