Steengoedt Hypotheken is gevestigd in Grootebroek en opgezet door twee jonge ondernemers die vonden dat het anders moet. Wij staan voor onafhankelijkheid en laagdrempelig advies in begrijpelijke taal.

Even voorstellen..

Mijn naam is Robert Hoff, 34 jaar en ik woon in Bovenkarspel met mijn vrouw Elsbeth. Ruim acht jaar ben ik werkzaam als hypotheekadviseur. Het werk is elke dag boeiend en afwisselend. Het leukste van mijn vak vind ik dat ik echt iets kan betekenen voor een ander. Het afsluiten van een financiering in welke vorm dan ook is een belangrijke stap voor iedereen. Ik ben heel blij dat ik hier een bijdrage aan kan leveren en mensen kan helpen bij het uit laten komen van hun dromen. In 2012 ben ik gestart met werken in de financiële dienstverlening, eerst als servicemedewerker in de bankhal. Snel ben ik doorgegroeid naar hypotheekadviseur en ben sinds 2015 ook Erkend Hypotheek Adviseur. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als interim hypotheekadviseur bij diverse banken. Mijn specialisaties zijn ondernemers en complexe hypotheekaanvragen. In 2021 ben ik samen met Johan Steengoedt Hypotheken gestart. Wat onwijs veel energie geeft!

Naast hypotheekadviseur ben ik ook fanatiek sporter bij Crossfit Stedebroec. Ik vind het heerlijk om na een werkdag even wat stoom af te blazen in de box. Ook speel ik sinds kort piano. Daarnaast hou ik ervan om samen met mijn vrouw avontuurlijke reizen te maken en dat het liefst op de motor. Ik zie er naar uit om ook jou beter te leren kennen!

Robert Hoff

Steengoedt adviseur

Robert Hoff

Mijn naam is Johan Bakker, 37 jaar en woon in Andijk. Samen met Inez en onze drie kinderen. Een groot deel van mijn werkzame leven ben ik werkzaam geweest bij de Rabobank. Daar kijk ik met een grote glimlach op terug. Buiten de gezelligheid heb ik hier vaardigheden en kennis ontwikkeld. Begin 2019 ben ik overstapt naar de AFD Adviesgroep; een onafhankelijk advieskantoor. Daar heb ik het vak van intermediair geleerd. Ik wist natuurlijk precies hoe alles binnen de Rabobank werkt, maar had nog maar weinig kennis van al die andere financiële partijen.

Het vak van een intermediair blijkt nog een stuk leuker dan het werken bij een bank; je krijgt ontelbaar nieuwe mogelijkheden om een financiering te realiseren. Met name het vergelijken en puzzelen vind ik het leukst van dit vak. Een klant echt verrassen met een oplossing, dat is het mooiste van dit vak. Ik ben blij en dankbaar dat ik dit werk kan doen en zoek gelijktijdig naar een goede balans tussen werk en privé. Met het nieuwe advieskantoor dichter bij huis hoop ik dit te versterken. Je kunt me overigens ook geregeld bij voetbalvereniging Sporting Andijk vinden, al is de 3e helft inmiddels belangrijker geworden dan de wedstrijd zelf. Ik hoop je snel te ontmoeten, digitaal, bij jou thuis of op ons kantoor.

Johan Bakker

Steengoedt adviseur