Steengoedt Hypotheken is een lokaal advieskantoor gevestigd in Grootebroek. We adviseren over hypotheken, verzekeringen, bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen. Wij staan voor onafhankelijk- en laagdrempelig advies in begrijpelijke taal. Dat doen we met vijf adviseurs en twee medewerkers op de binnendienst. Zij stellen zich hieronder graag voor.

Robert Hoff

Mijn naam is Robert Hoff, 36 jaar en ik woon in Bovenkarspel met mijn vrouw Elsbeth en onze dochter. Ruim acht jaar ben ik werkzaam als hypotheekadviseur. Het werk is elke dag boeiend en afwisselend. Het leukste van mijn vak vind ik dat ik echt iets kan betekenen voor een ander.

Naast hypotheekadviseur ben ik ook fanatiek sporter bij Crossfit Stedebroec. Daarnaast hou ik ervan om samen met mijn vrouw avontuurlijke reizen te maken. Ik zie er naar uit om ook jou beter te leren kennen!

Robert Hoff

Financieel adviseur

Johan Bakker

Mijn naam is Johan Bakker, 37 jaar en woon in Andijk. Samen met Inez en onze drie kinderen. Je zou me tegen kunnen komen bij voetbalvereniging Sporting Andijk. Als speler is mijn carrière inmiddels afgesloten, maar als trainer/coach en fanatieke 3e helft-supporter wordt de zaterdag geregeld goed gevuld.

Ik werk inmiddels ruim 17 jaar als financieel adviseur. Een klant echt verrassen met een oplossing, dat is het mooiste van dit vak. Ik ben blij en dankbaar dat ik dit werk kan doen, en hoop je snel te ontmoeten!

Johan Bakker

Financieel adviseur

Evelien Seijts

Mijn naam is Evelien Seijts, 35 jaar. Samen met mijn man Rudi en onze 3 kinderen woon ik in Hoogkarspel. Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam in het bank- en/of verzekeringswezen.

Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam in de binnendienst bij Steengoedt. Ik hou mij vooral bezig met het ondersteunen van de hypotheekdossiers, het opstellen en oversluiten van verzekeringen en het behandelen van schades. Ik doe dit met veel plezier! Alles tot in de puntjes verzorgen en uit te zoeken, om zo een zeer tevreden klant de deur uit te zien gaan, daar word ik blij van! Wie weten spreken wij elkaar binnenkort?!

Evelien Seijts

Medewerker binnendienst

Ruben van Haarlem

Mijn naam is Ruben van Haarlem, 38 jaar en woon met mijn twee dochters in Zwaag. Ik ben 16 jaar in de bancaire sector werkzaam geweest bij ING in Amsterdam en de Rabobank in West-Friesland. Naast de zakelijke financieringen voor de bedrijven, help ik de ondernemers in privé ook met hun particuliere hypotheken. Deze zaken zijn immers vaak nauw met elkaar verbonden.

Ik hoop snel kennis met je te maken om te bekijken welke dromen ik kan helpen waarmaken.

Ruben van Haarlem

Financieel adviseur

Annet Pruntel

Hi! Mijn naam is Annet Pruntel-van der Gracht, ik woon samen met Marco in Hoorn en ben trotse moeder van 2 geweldige zonen. Mijn carrière als financieel adviseur startte ruim 23 jaar geleden en heb veel ervaring opgedaan in zowel de bank- als intermediaire wereld. In mijn vrije tijd ben ik actief op de tennisbaan, volg ik bootcamplessen en geniet ik van het samen zijn met familie en vrienden. Tevens hou ik van reizen en lekker eten. Doen waar je goed in bent en doen waar je blij van wordt, dat is mijn motto.

Wil je kennismaken met mijn persoonlijke aanpak? Maak dan snel een afspraak!

Annet Pruntel - van der Gracht

Financieel adviseur

Pieter Vertelman

Mijn naam is Pieter Vertelman, 37 jaar en ik woon samen met Iris en twee kinderen in Wervershoof. Waar ik energie van krijg zijn de vele klantgesprekken en de beste verzekeringsoplossing zoeken voor de klant. Ook voetbal ik al jaren bij de plaatstelijke VVW.

Mijn doel is om te zorgen dat jij als klant Steengoedt verzekerd bent. Vertrouwd, laagdrempelig en dichtbij; graag kom ik met je in contact om je onze korte lijntjes te laten ervaren en je te verrassen met onafhankelijk verzekeringsadvies.

Pieter Vertelman

Risico specialist verzekeren

Inez Bakker

Mijn naam is Inez Bakker, 34 jaar en ik woon in Andijk. Samen met Johan hebben we 3 zonen; een echt mannenhuis. Ik ben ruim 10 jaar leerkracht geweest in het basisonderwijs en in 2021 heb ik de stap genomen om het onderwijs te verlaten. Ik werk nu, met veel plezier, in de binnendienst van Steengoedt Hypotheken. Ik houd mij vooral bezig met het ondersteunen van de hypotheekdossiers en de verzekeringen. Klanten écht helpen vind ik leukste onderdeel van mijn functie.

Door oprechte aandacht en de zaken goed uit te zoeken kan er vaak meer dan je op voorhand denkt. Grote kans als u ons belt dat we elkaar aan de telefoon hebben!

Inez Bakker

Medewerker binnendienst
<